Beautysalon wIJCHEN

Harsen

Harsen

Hars behandelingen zijn over het algemeen niet pijnloos maar door het gebruik van de juiste producten ook niet zeer onaangenaam te noemen. Bovendien heb je na het harsen veel plezier van een wekenlang glad lichaam. In mijn kleine salon voer ik vele harsbehandelingen uit. Dus of je nu enkel je bovenlip geharst wil hebben, voor een brazilian wax komt of het gehele lichaam wilt laten harsen zodat je klaar bent voor de zomer, bij Beautysalon Wijchen ben je van harte welkom! Kijk in de prijslijst naar de kosten voor een harsbehandeling en maak een afspraak via het contactformulier!

Waarom harsen en niet scheren?

Wanneer je kiest om je benen of een ander lichaamsdeel te laten harsen in plaats van te scheren, kun je genieten van een langer glad resultaat. Afhankelijk van de mate van haargroei ben je zeker 3 tot 6 weken gegarandeerd van gladde benen. Bij scheren is dat maximaal 3 dagen. Ook na het harsen groeien er weer langzaam nieuwe haartjes. Echter zal de haargroei na iedere harsbehandeling steeds verder afnemen. Bovendien zijn de haartjes die terug groeien zacht omdat het nieuwe haartjes zijn! Je zult dus geen stoppeltjes hebben zoals dat bij scheren meestal wel het geval is. Wil je toch scheren zonder stoppeltjes of scheerirritaties? Lees dan hier verder.

Hoe vaak moet je harsen?

Er is ook wel een nadeel te vinden als het gaat om harsbehandelingen. De behandeling is niet geheel pijnloos en kan pas herhaald worden als de nieuwe haartjes minimaal 0,5 cm lang is. Wanneer jouw haartjes deze lengte bereikt hebben is afhankelijk van je haargroei. Bij de meeste mensen zal dit na ongeveer 6 tot 8 weken zijn.

Zelf harsen

Wil je niet naar een salon om je lichaam of bepaalde lichaamsdelen te laten harsen? Je kunt het met de juiste producten ook zelf doen. Ik vertel je graag hoe, lees hier verder. Harsen zorgt voor een langduriger glad resultaat in vergelijking met scheren. Maar epileren en laseren zijn ook nog opties!